Predavač
Brief info

Marko je profesor filozofije koji se obreo u vodama informacionih tehnologija kroz osiguranje kvaliteta 2016. godine.

Filozofija kao nauka koja vodi ka promišljanju i praktičnom djelovanju u Markovom slučaju je idealna vodilja da bude profesionalno posvećen onome što je njegovo zanimanje – QA.

Marko je dobro organizovan ISTQB Certified Tester i inženjer sa 5 godina profesionalnog iskustva u ovoj oblasti. Radi na razvoju manuelnih i automatskih testova, dizajniranju inicijalnih procesa, kao i implementiranju standarda i tehnologija. Uz inovativne pristupe i profesionalan odnos prema svom poslu, orijentisan na detalje, idealan je predavač koji će sa vama rado podijeliti svoja iskustva i nesebično prenijeti svoja znanja kako biste se i vi okušali u svijetu QA.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.