Kodiranje za igrice

Started on May 31, 2020 1 mjesec

Logički razmišljaš i kreativnost ti nije strana. Maštaš o tome da mijenjaš svijet, počni sa nama. Smatraš da možeš da smisliš novu igricu koja bi bila izazov za tvoje drugare. Ovdje imaš priliku.

U našem centru polaznici ovog kursa mogu da steknu potrebna znanja za rad sa Unity platformom, koja pruža bezbroj mogućnosti za stvaranje virtuelnih svjetova. Upoznaćete se i sa programskim jezikom C#, koji se koristi za razvoj igara na Unity platformi. Napravićete svoju 2D i 3D igricu. Naš trener će da vas vodi kroz svijet pustolovina i približi programiranje tako da vam bude još izazovnije i zanimljivije.

Uskoro više informacija o programu kursa i treneru.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.