HPE kursevi

Calculus Training Centar ima za cilj da opravda vaše povjerenje i s ponosom predstavlja veliki broj sertifikacijskih programa iz različitih oblasti namijenjenih IT profesionalcima. Nudimo sertifikacijske programe iz različitih oblasti informacionih tehnologija najznačajnijih svjetskih vendora kao što su Microsoft, HPE, Cisco, VMware i mnogi drugi, a svakako ističemo ITIL i PMI edukacije.

Posebno smo ponosni na našu saradnju i partnerski odnos sa kompanijom Eccentrix, koja nam omogućava da proširimo ponudu i omogućimo IT profesionalcima da se usavršavaju u preko 500 dostupnih specijalističkih obuka za potrebe vaše organizacije. U našem centru ćete imati priliku da pohađate renomirane obuke, dobijate odgovarajuću literaturu i pristupate labovima, a nakon pohađanja programa kursa, možete da testirate svoje znanje i polažete sertifikacijske ispite u cilju sticanja sertifikata i naravno, profesionalnog usavršavanja.

Predavači

Upoznajte naš tim!

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.