Provjeri svoje znanje!

Pearson VUE SELECT (Virtual University Enterprise) test centar

Pearson VUE (Pearson Virtual University Enterprise) je vodeća međunarodna organizacija za pružanje usluge polaganja ispita. Preko Pearson VUE mogu se polagati ispiti za dobijanje sertifikata mnogih poznatih softverskih i hardverskih kuća kao što su: Cisco, Fortinet, HPE, IBM, Veeam, VMware, CompTIA, Oracle, Linux Professional Institute, Software Certifications i dr. Dobijanjem statusa SELECT u mogućnosti smo da isporučujemo PTE-A i PTE Home testiranje, GMAT, ISC2 i mnoge druge.

Zašto se sertifikovati?

Postizanje visokog stepena kvaliteta u svim segmentima poslovanja sve više dobija na značaju uslijed veće konkurentnosti na globalnom svjetskom tržistu.

Za uspješno poslovanje i konkurentnost na tržištu, organizaciji nije dovoljan samo dobar proizvod, već treba dokaz da upravlja svojim procesima i da je sposobna da kontinuirano obezbjeđuje kvalitetne usluge na svim nivoima.

Prednosti polaganja zvaničnih ispita i sertifikovanja su velike. Unapređujete svoje znanje, pratite globalne trendove kada je u pitanju razvoj tehnologija, a polaganjem ispita potvrđujete svoju stručnost.

Ispiti se polažu u strogo kontrolisanim uslovima i svi sertifikati su međunarodno priznati.

Kako se pripremiti?

Za polaganje nekih od međunarodno priznatih ispita, možete se pripremiti  pohađanjem autorizovanih kurseva koje nudimo u Training Center-u. Omogućeno je da veći broj kurseva možete pratiti online, koristeći se resursima ili učionicama našeg Center-a ili iz udobnosti svoga doma.

Kako prijaviti ispit?

  • Ispiti se održavaju u prostorijama Calculus Training Center uz nadzor ovlašćenog administratora.
  • Prijavu za željene ispite, cjenovnik i uslove plaćanja možete vidjeti direktno na stranici  www.pearsonvue.com.
  • Dolaskom u naš Training Center
  • Možete nas kontaktirati putem telefona ili emaila.

Kompletnu listu ispita koje je moguće polagati možete vidjeti na zvaničnom PEARSON VUE web sajtu www.pearsonvue.com

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.