PROkids

Kreiraj budućnost!

Posebno smo ponosni na program namijenjen za naše najmlađe. Stoga se pridržavamo i osnovnog principa, koji sa zadovoljstvom ističemo, a to je indivudualni pristup svakom polazniku. Bez obzira na to što su polaznici ovih programa dio tima, treneri i koordinatori su tu da posvete posebnu pažnju svakom polazniku, osluškuju i prepoznaju potrebe svakog člana Calculus-a, kako bi usmjerili i pomogli svakog pojedinca da se što bolje afirmiše i prepozna svoje afinitete.

U našem okruženju, gdje rade posvećeni profesionalci, polaznicima programa koji su namijenjeni za uzrast djece od 7 do 16, omogućujemo savršeno okruženje puno interakcije, podrške za izražavanje ideje, s ciljem da uz podršku svakom polazniku kursa podstaknemo maštu i usmjerimo na kreativna rješenja. Time ne samo da pomažemo budućnost generacija koje stasavaju već i onih sada zrelih ljudi, koji će se oslanjati na ove prve.

Naša misija je da budemo oslonac i podrška.

U opuštenoj atmosferi i ugodnom ambijentu stvorili smo prijatno okruženje za sve članove Calculus Training Center-a.

Učenje se vrši uz pomoć najmodernije opreme namijenjene za rad sa djecom, uz praktične primjere i vježbe, gdje imaju mogućnost da rješavaju zadatke kreativnog karaktera koji iziskuju logičko razmišljanje, planiranje i zabavu. Polaznici mogu kreirati nove svjetove i otkrivati nepoznate dimenzije, napraviti svoje igrice kroz učenje osnova kodiranja, te učestvovati u različitim projektima koje spremamo u našoj Calculus kuhinji gdje vas čeka mnogo iznenađenja.

U okruženju Calculus Training Center svaka ideja se može realizovati. Njegujemo osjećaj uzajamnog povjerenja pružajući mogućnost boravka i učenja u sredini koja je baza za usvajanje korisnih znanja i vještina koje će doprinijeti kako ličnom tako i budućem profesionalnom razvoju.

Svi naši predavači su visokokvalifikovani stručnjaci sa iskustvom u radu sa djecom.

Po završetku obuka, polaznici dobijaju odgovarajući sertifikat.

Predavači

Upoznajte naš tim!

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.