IT PROfesionalci

Odgovori svakom izazovu!

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS. Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom.

S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako smo usmjeravali našu putanju, ka  razvoju i unapređenju te u skladu s tim, unapređujemo i program Center-a.

Posebno smo ponosni na našu saradnju i partnerski odnos sa kompanijom Eccentrix, koja nam omogućava da proširimo ponudu i omogućimo IT profesionalcima da se usavršavaju u preko 500 dostupnih specijalističkih obuka za potrebe vaše organizacije. Na linku su dostupni kursevi koje organizujemo u dogovoru sa kompanijom Eccentrix nakon što se oformi grupa polaznika.

S ciljem da opravda vaše povjerenje, Calculus s ponosom predstavlja veliki broj sertifikacijskih programa iz različitih oblasti  najznačajnijih svjetskih vendora kao što su Microsoft, HPE, Cisco, VMware i mnogi drugi, a svakako ističemo ITIL i PMI edukacije.

Pored prilike da pohađate renomirane obuke, dobijate odgovarajuću literaturu i pristupate labovima, a nakon pohađanja programa kursa, omogućeno je da testirate svoje znanje i polažete sertifikacijske ispite u našim autorizovanim test centrima: Pearson VUE i Certiport.

Kursevi i radionice su vođeni od strane instruktora, uživo, u prostorijama Calculus Training Center, a isti se mogu održavati u virtuelnoj online učionici ili na lokaciji kod klijenta. Polaznicima naših kurseva su tokom obuka u virtuelnim učionicama na raspolaganju prostorije Center-a.

Za posebnu ponudu kurseva ili radionica, kreiranu u skladu sa Vašim zahtjevima, kontaktirajte nas.

Predavači

Upoznajte naš tim!

Đorđe Pejić
Predavač
Tihomir Knežević
Predavač
Vladimir Perišić
Predavač
logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.