IT PROfesionalci

Odgovori svakom izazovu!

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS. Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom.

S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako smo usmjeravali našu putanju, ka  razvoju i unapređenju te u skladu s tim, unapređujemo i program Center-a.

Posebno smo ponosni na našu saradnju i partnerski odnos sa kompanijom Eccentrix, koja nam omogućava da proširimo ponudu i omogućimo IT profesionalcima da se usavršavaju u preko 500 dostupnih specijalističkih obuka za potrebe vaše organizacije. Na linku su dostupni kursevi koje organizujemo u dogovoru sa kompanijom Eccentrix nakon što se oformi grupa polaznika.

S ciljem da opravda vaše povjerenje, Calculus s ponosom predstavlja veliki broj sertifikacijskih programa iz različitih oblasti  najznačajnijih svjetskih vendora kao što su Microsoft, HPE, Cisco, VMware i mnogi drugi, a svakako ističemo ITIL i PMI edukacije.

Pored prilike da pohađate renomirane obuke, dobijate odgovarajuću literaturu i pristupate labovima, a nakon pohađanja programa kursa, omogućeno je da testirate svoje znanje i polažete sertifikacijske ispite u našim autorizovanim test centrima: Pearson VUE i Certiport.

Kursevi i radionice su vođeni od strane instruktora, uživo, u prostorijama Calculus Training Center, a isti se mogu održavati u virtuelnoj online učionici ili na lokaciji kod klijenta. Polaznicima naših kurseva su tokom obuka u virtuelnim učionicama na raspolaganju prostorije Center-a.

Za posebnu ponudu kurseva ili radionica, kreiranu u skladu sa Vašim zahtjevima, kontaktirajte nas.

Pogledajte naše kurseve

Kursevi

Predavači

Upoznajte naš tim!

Đorđe Pejić
Predavač
Tihomir Knežević
Predavač
Vladimir Perišić
Predavač
logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.