Pogledajte

Kodeks ponašanja

Cilj Kodeksa je da se osigura neometana realizacija ciljeva i ishoda kurseva, spriječi bilo kakva diskriminacija polaznika/njihovih sponzora i devijantno ponašanje, te tako obezbijedi ugodna i stimulativna atmosfera za učenje.

Pogledajte

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je veoma važna. Prikupljamo samo podatke koji su neophodni u svrhu upisa na naše programe. Osigurali smo potrebne mjere zaštite prikupljenih podataka u skladu sa čl. 4 Zakona o zaštiti ličnih podataka Bosne i Hercegovine.

Minimalni uslovi za upis na program

IT PROfesionalci

Sertifikacijski program je namijenjen osobama koje su stekle minimalno osnovna iskustva u vezi IT tehnologija, dok su u opisu svakog pojedinačnog kursa navedeni preduslovi za pohađanje

Minimalni uslovi za upis na program

PROučenje - Cjeloživotno učenje

Ovaj program je namijenjen svima koji žele da se obrazuju, unapređuju i usavršavaju u onim oblastima koje relativno poznaju ili su im potpuno nove. Sve što vam je potrebno je motivacija da ulažete u svoje znanje.

Minimalni uslovi za upis na program

PROkids

Ovaj program je namijenjen onima koji su maštoviti, skloni logičkom razmišljanju i njeguju kreativca u sebi. Potrebno je da kandidati žele da uče nove oblasti ili usavršavaju već postojeća znanja iz programa koje nudimo.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.