Pogledajte

Kodeks ponašanja

Cilj Kodeksa je da se osigura neometana realizacija ciljeva i ishoda kurseva, spriječi bilo kakva diskriminacija polaznika/njihovih sponzora i devijantno ponašanje, te tako obezbijedi ugodna i stimulativna atmosfera za učenje.

Pogledajte

Politika privatnosti

Vaša privatnost nam je veoma važna. Prikupljamo samo podatke koji su neophodni u svrhu upisa na naše programe. Osigurali smo potrebne mjere zaštite prikupljenih podataka u skladu sa čl. 4 Zakona o zaštiti ličnih podataka Bosne i Hercegovine.

Minimalni uslovi za upis na program

IT PROfesionalci

Sertifikacijski program je namijenjen osobama koje su stekle minimalno osnovna iskustva u vezi IT tehnologija, dok su u opisu svakog pojedinačnog kursa navedeni preduslovi za pohađanje

Minimalni uslovi za upis na program

PROučenje - Cjeloživotno učenje

Ovaj program je namijenjen svima koji žele da se obrazuju, unapređuju i usavršavaju u onim oblastima koje relativno poznaju ili su im potpuno nove. Sve što vam je potrebno je motivacija da ulažete u svoje znanje.

Minimalni uslovi za upis na program

PROkids

Ovaj program je namijenjen onima koji su maštoviti, skloni logičkom razmišljanju i njeguju kreativca u sebi. Potrebno je da kandidati žele da uče nove oblasti ili usavršavaju već postojeća znanja iz programa koje nudimo.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.