Office 365: Education Edition
95.00 KM

Started on October 18, 2020 2 mjesec

Microsoft Office 365: Education Edition je program koji će vam omogućiti lakšu i bržu komunikaciju i kreiranje sadržaja unutar timova, razmjenu podataka i prilagođavanje sadržaja sa ciljem što boljeg učenja i korišćenja alata za obavljanje poslova, poboljšanja procesa učenja i organizaciju podataka i zadataka.

Naš licencirani trener Microsoft Global Training programa Boris Stanković je tu da vam pokaže i objasni sve prednosti poznavanja i korištenja Office 365 paketa, koji je namijenjen učenicima, studentima, nastavnom osoblju, roditeljima, zapravo svima kojima je izazov da imaju organizovanu komunikaciju ili da prate trendove 21. vijeka.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.