Office 365: Education Edition
80.00 KM

Started on April 19, 2021 2 mjesec

Microsoft Office 365: Education Edition je program namijenjen uzrastu 14+.
Program koji će vam omogućiti lakšu i bržu komunikaciju i kreiranje sadržaja unutar timova, razmjenu podataka i prilagođavanje sadržaja sa ciljem što boljeg učenja i korišćenja alata za obavljanje poslova, poboljšanja procesa učenja i organizaciju podataka i zadataka.

Naš licencirani trener Microsoft Global Training programa Boris Stanković je tu da vam pokaže i objasni sve prednosti poznavanja i korištenja Office 365 paketa, koji je namijenjen učenicima, studentima, nastavnom osoblju, roditeljima, zapravo svima kojima je izazov da imaju organizovanu komunikaciju ili da prate trendove 21. vijeka. Učimo za bolje sutra.

Namijenjeno uzrastu 11-14
14+

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.