Minecraft: Education Edition I
110.00 KM mjesečna rata

Started on September 12, 2022 2 mjeseca

U našem Center-u te očekuju neki od najizazovnijih i najpopularnijh programa. Jedan od njih je licencirani Microsoft program Minecraft: Education Edition.

Družeći se sa kreativnim vršnjacima, djeca uče uz pomoć još kreativnijeg trenera koji će polaznike podsticati da zakorače u sasvim drugu dimenziju gdje će učeći programiranje te kreirajući igrice, naučiti mnoštvo pojmova iz drugih nauka i kako logički razmišljati te primijeniti stečena znanja.
Zajedno ćemo ići gdje god poželite da idemo, penjati se na najviše vrhove, istraživati neotkrivene svjetove, graditi šta god poželite.

U toku nastave sve zavisi od tvoje želje, mašte i strpljenja. Nauči i igraj se istovremeno.

Hajde da zajedno gradimo nove svjetove. Odaberite Minecraft kurs i naš licencirani trener Sebastian Zelić će vam pomoći da naučite programirati u šarenom okruženju gdje  je sve moguće. Uvjerite se sami.
Namijenjeno za uzraste: 8-12 godina.

 

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.