Iza nas je period učenja kroz dva mjeseca nastave, gdje su naši polaznici uzrasta 8-12 godina savladali programiranje u Minecraft okruženju. Djeca su prešla mnogo zanimljivih lekcija kroz 32 časa nastave, kojima je navigirao naš predavač Sebastian Zelić.

Mališani su prevazilazili izazove u potpuno novoj dimenziji u kojoj se sa Minecraftom sreću kao kreatori sa ozbiljnim zadacima. Svog agenta su slali na Mars, gasili požar i spašavali životinje iz ugroženih područja, spašavali ekosisteme i suočavali se sa potpuno realnim problemima u svijetu igre.

Cilj ove nastave je omogućiti djeci da uče kroz logiku, stičući iskustva i zabavljajući se u potpuno novoj dimenziji. Stoga vas informišemo da se nastavak modula II organizuje kako bi djeca svoja saznanja proširila i mogla upotrebiti radeći na kompleksnijim zadacima.

Vrijeme trajanja modula II je 2 mjeseca ili 32 časa.

Mogućnost plaćanja u dvije rate.

Početak: 26. Januar 2022. od 19 časova.

Termin: 19-20:30 časova.

Nastava se održava ponedjeljkom i srijedom.

Očekujemo vas!

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.