Nakon dana koji su bili rezervisani za odmor i raspust, vrijeme je da se vratimo u redovne aktivnosti. Vrijeme je za usvajanje novih znanja.

Za naše drage mališane uzrasta 8-13 godina 11.02. s početkom u 12:00 časova počinje BESPLATAN  DEMO ČAS. Tokom dva demo časa, koja traju po 45 minuta, naš trener će buduće polaznike kao i roditelje upoznati sa planom i programom i ishodima učenja kursa Minecraft: Education Edition.

Namjena kursa je da podstakne  djecu da uče brže i efikasnije uz više koncentracije i volje, te stoga je ovo odličan način da se utaba put ka razvoju kreativnosti, samopouzdanja i samostalnosti. Sve ono što treba dijete modernog doba! Budite sigurni da je ovaj edukativni program pravi program za Vaše dijete!

Minecraft: Education Edition je licencirani program Microsoft-a, gdje u kreativnom okruženju, opuštenoj atmosferi mališani mogu istovremeno da uče i da se igraju. Da, moguće je i jedno i drugo jer će učiti programiranje u svijetu Minecrafta. Dodatne prednosti su što u toku nastave Vaša djeca dodatno razvijaju mnoge druge vještine kao što su logičko mišljenje, kreativnost, a takođe će naučiti ponešto o prirodnim naukama, realnim problemima s kojima se susreću kroz druge predmete koje uče u školi a usput shvatiti kako lakše donositi odluke, prepoznati važnost podataka, izgraditi samopouzdanje.

Ukoliko se nakon Demo časa odlučite za Minecraft: Education Edition, djeca će tokom ovog kursa sticati mnoge korisne vještine i znanja s fokusom na programiranje u Minecraft okruženju.

Namijenjeno uzrastu: 8-10 i 11-13

Nastava se održava u periodu do 2 mjeseca kroz 32 školaska časa.

Cijena je 220,00 KM, i u mogućnosti ste da uplate izvršite u dvije jednake rate.

Za više informacija možete da nas pozovete na naše kontakt telefone ili da nam pišete na info@calculus.ba.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.