PROučenje

  Boris je profesionalac u IT sektoru i bavi se sistem integracijama, operativnom i tehničkom podrškom, a kod nas je u ulozi trenera. Svojim iskustvom i kreativnim pristupom pomoći će da savladate neophodne alate za rad i komunikaciju koje će vam biti najlogičnije rješenje za svakodnevno funkcionisanje i organizaciju procesa, rad ili učenje.

Robert Dacešin

Robert Dacešin

Predavač

Završio je Master studije na Ekonomskom univerzitetu u Bratislavi, a danas se pretežno bavi SEO optimizacijom i copywritingom.

Petra Ivanović

Petra Ivanović

Predavač

Bavi se digitalnim marketingom više od tri godine. Svoju profesionalnu karijeru započela je u agenciji Digivox na poslovima kreatora digitalnog sadržaja i menadžera za društvene mreže.

Gradimir Stanković

Trenutno vodi agenciju za digitalni marketing Digivox, u kojoj je osim menadžmenta zadužen za tehničku implementaciju i analitiku marketinških kampanja.

Aleksej Đurđević

Freelance digitalni marketar sa višegodišnjim iskustvom u radu. Kreator više od 40 vizuelnih identiteta za različite brendove iz Evrope i svijeta.

Sebastian Zelić

Sebastian Zelić je fizičar, fotograf i videograf sa bogatim predavačkim iskustvom kako sa djecom, tako i sa odraslima.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.