All Team Members

Milan Vlahović

Predavač

Kao trener, tokom niza godina, držao je treninge iz niza oblasti IT za profesionalce iz raznih enterprise kompanija: IT security (CISSP), Linux Administration, MS SQL Server, MS Data Management and Analytics, MS BI, MS Powershell, Python, PHP, JavaScript, MySQL/MariaDB, MS Office (MS Excel, MS Access). Milan posjeduje sljedeće sertifikate: isc2 CISSP, PMI PMP, ITIL v3 Foundation Certification, MCT Microsoft Certified…

Milan Banika

Milan Banika

Predavač

Karijeru je započeo 2003. godine u kompaniji Aneks kao serviser klijentske, serverske i mrežne opreme. Nakon toga prelazi u Integral Inženjering korporaciju gdje je radeći na poslovima sistem administratora i administratora za baze podataka proveo više od 4 godine. Svoj dalji angažman nastavlja u Poreskoj upravi Republike Srpske gdje je na mjestu sistem inženjera radio 5 godina. U tom periodu…

Vladimir Perišić

Predavač

Karijeru je započeo u Poštama Srpske kao inženjer za VoIP i mrežne tehnologije, bio je angažovan na uspostavljanju ISP SPINTER.NET da bi kasnije napredovao na mjesto rukovodioca. Nakon 6 godina svoj angažman nastavlja u Poreskoj upravi RS gdje se dominatno bavio mrežnim tehnologijama, kao i tehnologijama iz oblasti informacione bezbjednosti. Zatim nastavlja karijeru u ISP BLIC.NET gdje je proveo 5…

Suzana Dimitrovski

Suzana Dimitrovski

Certified Scrum Master

Suzana Dimitrovski je profesor engleskog jezika i književnosti sa dugogodišnjim iskustvom u obrazovanju i prevodilaštvu.

Marko Bogićević

Marko Bogićević

Predavač

Marko je profesor filozofije koji se obreo u vodama informacionih tehnologija kroz osiguranje kvaliteta 2016. godine.

  Boris je profesionalac u IT sektoru i bavi se sistem integracijama, operativnom i tehničkom podrškom, a kod nas je u ulozi trenera. Svojim iskustvom i kreativnim pristupom pomoći će da savladate neophodne alate za rad i komunikaciju koje će vam biti najlogičnije rješenje za svakodnevno funkcionisanje i organizaciju procesa, rad ili učenje.

Robert Dacešin

Robert Dacešin

Predavač

Završio je Master studije na Ekonomskom univerzitetu u Bratislavi, a danas se pretežno bavi SEO optimizacijom i copywritingom.

Petra Ivanović

Petra Ivanović

Predavač

Bavi se digitalnim marketingom više od tri godine. Svoju profesionalnu karijeru započela je u agenciji Digivox na poslovima kreatora digitalnog sadržaja i menadžera za društvene mreže.

Gradimir Stanković

Trenutno vodi agenciju za digitalni marketing Digivox, u kojoj je osim menadžmenta zadužen za tehničku implementaciju i analitiku marketinških kampanja.

Aleksej Đurđević

Freelance digitalni marketar sa višegodišnjim iskustvom u radu. Kreator više od 40 vizuelnih identiteta za različite brendove iz Evrope i svijeta.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.