Za djecu koja znanjem mijenjaju svijet u srijedu 15.9. s početkom u 19:00 časova u Calculus Training Center-u organizujemo još jedan DEMO čas, s ciljem da se naši budući polaznici i roditelji upoznaju sa trenerom, programom i ishodima učenja. Dođite da se upoznamo! 

Demo čas je potpuno besplatan i traje 45 minuta. 

Ukoliko želite da Vaše dijete uči brže i efikasnije uz više koncentracije i volje, da razvija kreativnost, samopouzdanje i samostalnost, onda je naš edukativni program pravi program za Vaše dijete!

Minecraft: Education Edition je licencirani program Microsoft-a, gdje u kreativnom okruženju, opuštenoj atmosferi mališani mogu istovremeno da uče i da se igraju. Da, moguće je i jedno i drugo jer će učiti programiranje u svijetu Minecrafta. To nije sve! U toku nastave Vaša djeca će dodatno razvijati mnoge druge vještine kao što su logičko mišljenje, kreativnost, a takođe će naučiti ponešto o fizici, hemiji, matematici i usput shvatiti kako lakše donositi odluke, prepoznati važnost podataka, izgraditi samopouzdanje.

Ukoliko se nakon demo časa odlučite za Minecraft: Education Edition, budite sigurni da će vaša djeca tokom ovog kursa sticati mnoge korisne vještine i znanja s fokusom na programiranje.

Namijenjeno uzrastu: 9-11, 11-14

Više o datumu početka nastave pročitajte na https://calculus.ba/courses/minecraft//

Za više možete da nas pozovete na naše kontakt telefone ili da nam pišete na info@calculus.ba.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.