Vladimir Perišić

Predavač
Brief info

Vladimir Perišić je diplomirani inženjer elektrotehnike sa skoro 20 godina profesionalnog staža u IT industriji. Posjeduje veliki broj Cisco sertifikata, a takođe je Cisco instruktor već 15 godina i dobitnik brojnih priznanja u ovoj oblasti.

Karijeru je započeo u Poštama Srpske kao inženjer za VoIP i mrežne tehnologije, bio je angažovan na uspostavljanju ISP SPINTER.NET da bi kasnije napredovao na mjesto rukovodioca. Nakon 6 godina svoj angažman nastavlja u Poreskoj upravi RS gdje se dominatno bavio mrežnim tehnologijama, kao i tehnologijama iz oblasti informacione bezbjednosti. Zatim nastavlja karijeru u ISP BLIC.NET gdje je proveo 5 godina baveći se service provider tehnologijama. Trenutno je direktor IT infrastrukture u kompaniji Prointer ITSS i predavač u našem Calculus Training Center-u.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.