Kompanija Prointer ITSS u saradnji sa kompanijom Eccentrix d.o.o. organizuje 500 specijalističkih kurseva namijenjenih IT profesionalcima.

Kompanije su nedavno potpisale ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji tokom koje će polaznicima biti omogućeno praćenje oko 500 specijalističkih kurseva namijenjenih IT profesionalcima.

Oba partnera ističu veliki značaj ove saradnje zbog unapređenja mogućnosti razvoja i razmjene znanja koja prate razvoj tehnologija. Polaznicima je omogućeno praćenje nastave preko online platforme kompanije Eccentrix.

Trenutno su dostupni sljedeći kursevi:

Cijena navedena na sajtu vrijedi za sve polaznike, uključujući i popuste na prijave do 1.6.. Uplata se vrši u Calculus Training Center, Prvog krajiškog korpusa 13. Mogućnost praćenja nastave u prostorijama Calculus-a.

Zainteresovani kandidati mogu da kontaktiraju našeg koordinatora u Center-u za više informacija.

logo footer

Calculus Training Center se od svog osnivanja, 2016. godine, afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.