O nama

calculus trening centar microsoft kursevi
calculus training centre microsoft kursevi

Calculus
Training Center

Calculus Training Center osnovala je Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS. Cilj osnivanja Calculus Training Center-a je pružanje edukacija profesionalcima i svima koji su zainteresovani za vanškolsko IT profesionalno usavršavanje i sticanje korisnih, stručnih znanja koja su svjetski priznata.

Za početak smo odabrali kurseve iz oblasti Microsoft kurseva tzv. Microsoft Official Course program (MOC).

Microsoft Official Course program (MOC) je službeni sistem edukacije i sertifikovanja informatičkih stručnjaka za korišćenje Microsoft operacionih sistema, baza podataka, razvojnih i sistemskih alata te raznih servera.

Prema vjerovanju brojnih stručnjaka koji rade na Microsoft platformi, MOC je najbolji sistem modularne, odnosno fazne IT edukacije koji je danas dostupan na tržištu.

Calculus Training Center se inicijalno odlučio za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju. Windows Server sertifikacija namijenjena je osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskih sistema i Windows server infrastrukture.

Uskoro će se program Calculus edukacija razvijati u smjeru ostalih znanja i kurseva iz oblasti računarskih mreža, sistemske administracije i specijalističkih IT znanja.