Za djecu koja znanjem mijenjaju svijet u ponedjeljak 12.7. u 18:30h u Calculus Training Center-u nas očekuje još jedan probni čas koji organizujemo da se upoznate sa programom, trenerom Sebastianom Zelićem i ishodima učenja. Dođite da se upoznamo! 

Demo čas je potpuno besplatan i traje 45 minuta. 

Ukoliko želite da Vaše dijete uči brže i efikasnije uz više koncentracije i volje, da razvije kreativnost, samopouzdanje i samostalnost, onda je naš edukativni program pravi program za Vaše dijete!

 Minecraft: Education Edition je licencirani program Microsoft-a, gdje u kreativnom okruženju, opuštenoj atmosferi mališani mogu istovremeno da uče i da se igraju. Da, moguće je i jedno i drugo jer će učiti programiranje u svijetu Minecrafta, ali to nije sve jer će vaša djeca razviti mnoge vještine kao što su logičko mišljenje, kreativnost, takođe će naučiti ponešto o fizici, hemiji, matematici ali usput shvatiti kako lakše donositi odluke, prepoznati važnost podataka, izgraditi samopouzdanje.

 Ukoliko se nakon demo časa odlučite za Minecraft: Education Edition, budite sigurni da će vaša djeca tokom ovog kursa sticati mnoge korisne vještine i znanja s fokusom na programiranje.

Namijenjeno uzrastu 8-10, 11-14

Za više možete da nas pozovete na naše kontakt telefone ili da nam pišete na info@calculus.ba.

logo footer

Calculus Training Center osnovala je u Banjaluci 2016. godine kompanija Prointer ITSS.
Calculus Training Center se inicijalno afirmisao za obuke i programe koji se odnose na Window Server sertifikaciju, namijenjenu osobama koje se bave projektovanjem, implementacijom, konfiguracijom i upravljanjem računarskim sistemima i Windows server infrastrukturom. S obzirom da se edukativni programi konstantno razvijaju, tako su i ciljevi Centra usmjereni na razvoj i unaprijeđenje. U skladu s tim, unaprijeđujemo i program Centra.